Doorstroming

Een kaart die in één oogopslag laat zien hoe het stedelijk of regionaal netwerk functioneert. Van een abstracte weergave die overzicht geeft tot informatie op segmentniveau voor de details. De combinatie met intensiteitsindicatie op het hele netwerk maakt het nog makkelijk om de mobiliteit te begrijpen. Een jaarbeeld kan eenvoudig worden uitgebreid naar een meer permanente monitor. Het doorbladeren van een gemiddelde dag laat zien waar nog ruimte zit: in tijd, plaats of modaliteit.

Bij het maken van een verkeer- en vervoerplan mag een beeld van de huidige verkeersafwikkeling niet ontbreken. Het maakt het makkelijk om vast te stellen wanneer je tevreden bent. Ook voor periodieke monitoring van beleid is zo’n stedelijk of regionaal beeld onmisbaar. 

Het abstracte netwerk stellen we samen vast. Op die manier bepaal je zelf hoe je naar een gebied wilt kijken. Doordat de kaart gevuld is met echte data is voor elk onderdeel van het netwerk bekend wat de echte waarde is. Door de intensiteitsschatting mee te nemen ontstaat een gewogen beeld van de doorstroming.

Make een afspraak voor een videocall

Toestemming

privacy policy Movimaps